Laipni lūdzam izsmalcinātajā kulinārijas pasaulē! Slavenā pavāra
Kristofa Mišalaka iedvesmots – jaunais augļu-ziedu aromāts, kas valdzina
ar dzirkstošām kazeņu, aveņu un siltās vaniļas notīm. Labākā dāvana
saldenu un vienlaicīgi svaigu kompozīciju cienītājām.
Par Delicacy aromātu:
Šefkonditors Kristofs Mišalaks speciāli greznās Parīzes viesnīcas Plaza Athénée ēdienkartei radīja unikālo Power Flower
desertu ar maigo un saldo aromātu. Tā ir skaista un izsmalcināta kūciņa
spilgti sarkana zieda formā, kas kalpoja par Delicacy tualetes ūdens
iedvesmas avotu. Aromāta flakons, tāpat kā slavenais deserts, atgādina
rozi... Izmēģiniet oriģinālo un sievišķīgo aromātu, kuru raksturo
spontānas un dzīvīgas notis, un jūs pati, gluži kā saldais deserts,
atplauksiet krāšņā aromāta kompozīcijā.
Kulinārs Kristofs Mišalaks:
Kristofs Mišalaks (Christophe Michalak) – patiess
kulinārās mākslas virtuozs un franču kulinārās skolas lepnums. Pasaules
konditorejas kausa ieguvēja Kristofa Mišalaka katrs kulinārijas
izstrādājums ir kā mazs mākslas darbs: tiem raksturīgs unikāls dizains
un neatkārtojama garša. Līdz 35 gadu vecumam Kristofs Mišalaks ir
strādājis slavenākajās viesnīcās un konditorejās – Hotel Negresco, Fauchon un Maison Ladureé,
kā arī paguvis izdot kulināro noslēpumu grāmatu "C’est du Gateau!”, kas
tulkojumā no franču valodas nozīmē "Deserti – tas ir vienkārši!”, kas
ir kļuvusi par tādu kā rokasgrāmatu tūkstošiem jauno kulināru visā
pasaulē. Kristofs Mišalaks paralēli savai pamatprofesijai māca
prestižākajās konditorejas skolās Francijā. Konditorejas guru iedvesmu
smeļas spilgtās bērnības atmiņās un Pikardijas konditorejas garšās un
smaržās, kuru viņš bērnībā bieži apmeklēja kopā ar saviem vecākiem.
Pateicoties šīm atmiņām, Kristofs Mišalaks ir spējis atjaunot daudzu
leģendāru franču kulinārijas izstrādājumu popularitāti. Tādu kā,
piemēram: zefīra, deserta Religieuse (konditorejas
izstrādājums, kas parasti pildīts ar olu krēmu un tulkojumā no franču
valodas nozīmē „mūķene” deserta īpatnējās formas dēļ), deserta Chou (neliels, apaļš, ar krēmu pildīts konditorejas izstrādājums, kas tulkojumā no franču valodas nozīmē „jaukais”) un kūkas Flan (deserts ar karamelizētu virskārtu, kas oriģināli tiek gatavots no olu krēma).
Kristofs Mišalaks:
■ „Man vienmēr ir paticis iepriecināt citus, dāvājot garšīgus pārsteigumus.”
■ „Es veidoju savu desertu dizainu līdzīgi kā modes dizainers rada
tērpus. Skaistums un kvalitāte tajā brīdī kļūst par sinonīmiem. Nav nekā
vērtīgāka, kā ieraudzīt apbrīnu un pārsteigumu viesu sejās, kad tiek
pasniegti mani kulinārijas izstrādājumi.”
Delicacy aromāta tips: augļu - ziedu.
Virsnotis: kazene, rozā pipars, bumbieris.
Sirdsnotis: avene, roze, zemene.
Pamatnotis: vaniļa, pralinē, muskuss.
Lietošana:
- Lai piešķirtu aromātam maksimālu
noturību, izsmidziniet to uz pulsa punktiem: uz kakla un dekoltē zonā,
delnas iekšpusē un elkoņu locītavās. Papildus efektam izsmidziniet
aromātu gaisā un tūlīt pēc tam izejiet cauri smaržas „mākonim”.